(iOS) Ομάδα μαγειρικής - Αγώνες εστιατορίων του Roger κώδικες γεννήτρια χρήματα
Feb 6, 2022 17:40:53 GMT
Post by knosordirige on Feb 6, 2022 17:40:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ομάδα μαγειρικής - Αγώνες εστιατορίων του Roger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ομάδα μαγειρικής - Αγώνες εστιατορίων του Roger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κώδικες γεννήτρια χρήματα ▞▞▞
▞▞▞ Ομάδα μαγειρικής - Αγώνες εστιατορίων του Roger 2022 version ▞▞▞
Όλα τέλεια μέχρι σήμερα που μπήκα και δεν έχει το κουμπί play. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
Ωραιο παιχνιδι πολλες διαφημισεις καποια επιπεδα ειναι εξαιρετικα δυσκολα ...ομως στο τελευταιο επιπεδο δεν δινει το ημερησιο bonus εμφανιζει μονο τον πινακα.Επισης εχω τελειωσει κ την πιστα 664 θα βγαλετε καινουριες πιστες ή να το καταργησω;;
Προφανώς έχετε ανοίξει καινούριες πίστες αλλά εμένα όταν προσπαθώ να ανοίξω μένει στο 95%. Περίμενα πάνω από ώρα και δεν άνοιξε, έμεινε εκεί. Κοιτάξτε το παρακαλώ!!
Είναι τέλειο!
Kuharski tim - Chef's Roger Restaurant Games Arkadne igre wabj
Φοβερός. Τα γραφικά, τα χειριστήρια είναι απίστευτα. Συνιστώ σε όλους σας να παίξετε αυτό το παιχνίδι. Αυτό είναι το παιχνίδι που πήρα και μπορεί να παιχτεί με την πάροδο του χρόνου. Ευχαριστώ πολύ όσους έφτιαξαν αυτό το παιχνίδι. Ευχαριστώ 😃.
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό! σε δύο μέρες παίζω 55 επίπεδα αυτό το παιχνίδι είναι εύκολο
Το πολύ γκουντ παιχνίδι του σε πολλά επίπεδα το αγάπησε πάρα πολύ, ευχαριστώ που κάνατε αυτό το είδος παιχνιδιού, βαθμολογώ αυτό το aap 4 ξεκινά λόγω μόνο μιας συνθήκης που σταματάει εδώ και 5 λεπτά, οπότε παρακαλώ υπολογίστε αυτό το πρόβλημα και στη συνέχεια κακώς βαθμολογήστε αυτό το aap 5 ξεκινά ελπίζω θα το καταλάβετε και θα εξυπηρετήσετε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον προγραμματιστή του παιχνιδιού και όλη την ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό.
Καλό
γιατί ω γιατί το 2021 πρέπει να αναγκαζόμαστε να ακούμε μουσική που παίζει στο παρασκήνιο ενώ παίζουμε αυτό το παιχνίδι; είναι τόσο αποσπώντας την προσοχή και ενοχλητικό. Θα πρέπει να μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη μουσική χωρίς να απενεργοποιεί αυτόματα τα ηχητικά εφέ που απαιτούνται για να παίξετε αυτό το παιχνίδι. κάντε μια αναβάθμιση που διαχωρίζει τη μουσική από τον ήχο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε σωστά το παιχνίδι. επίσης γιατί δεν μπορεί να φορτώσει χωρίς wifi;;; θα ήταν πολύ καλύτερο ως παιχνίδι εκτός σύνδεσης.
Φοβερό παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να έχει μια ενημέρωση συντήρησης και μια παραμυθένια έκδοση με έναν δημιουργό χαρακτήρων
Mult Frumus
Όλα χρειάζονταν πληρωμής έλεος δωρεάν παιχνίδια τρίχες
Kuharski tim - Chef's Roger Restaurant Games Arkadne igre wabj
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά το παιχνίδι σας λέει ψέματα, σας λέει ότι θα σας δώσει πέντε ζωές αν μοιραστείτε στο Facebook το μοιράστηκα στο Facebook και δεν μου έδωσε τίποτα, γι' αυτό απλά να γνωρίζετε την ψευδή διαφήμιση
Πολύ ωραίο παιχνίδι μου αρέσει, συνεχίστε έτσι.
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να περνάς την ώρα σου με 🙂 το φαγητό μαγειρεύεται γρήγορα και οι πελάτες κινούνται γρήγορα
Αυτό το παιχνίδι σε κόβει στη μέση του παιχνιδιού. Αν προσπαθήσετε να παρακολουθήσετε βίντεο για δωρεάν ζωές ή διαμάντια, το παιχνίδι κόβεται και δεν δίνει πίστωση. Αγόρασα πολλά πακέτα και πήραν χρήματα από την κάρτα μου αλλά δεν πίστωσαν στοιχεία που αγόρασα, διαγράφω και απεγκαθιστώ αυτό το παιχνίδι! Χάσιμο χρόνου! Η ψευδής διαφήμιση στα καλύτερά της...μην σπαταλάτε το χρόνο σας παίζοντας
Σούπερ
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, αλλά το επίπεδο είναι τόσο εύκολο
Τέλιο πεξνίδη
Έπαιξα μια φορά και βαρέθηκα αμέσως. Δεν έχει και πολύ καλά γραφικά, ενώ τα επίπεδα είναι πανεύκολα, κάτι που κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο βαρετό... 2 αστέρια καλά είναι.
Καλό παιχνίδι αν έχεις λεφτά. Καθιστούν αδύνατη την πρόοδο στο παιχνίδι, δεν σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε δωρεάν νομίσματα, εκτός αν θέλετε να παρακολουθήσετε 2 λεπτά διαφήμισης μετά από ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Μου πήρε 3 ημέρες και ξόδεψα 40 $ για να συνειδητοποιήσω ότι αυτό το παιχνίδι είναι ένα ριπ. Αυτοί οι κατασκευαστές του παιχνιδιού είναι μακράν ένας από τους άπληστους ppl ακόμα. Έχω παίξει πιθανώς 50+ παιχνίδια μαγειρικής και δεν χρειάστηκε ποτέ να ξοδέψω αυτό το ποσό χρημάτων. Εκτός από το πόσο ακριβό είναι, είναι πραγματικά ένα καλό παιχνίδι. Αλλά, δεν θα μου πάρει άλλο 1$
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά θα δώσω 3 αστέρια, γιατί πρέπει να συλλέξετε ένα αστέρι για να μπορείτε να φτιάξετε ή να αποκτήσετε ένα νέο.
Θα διαγράψω αυτό το παιχνίδι σύντομα αν δεν βρω νέες κουζίνες για να μαγειρέψω. Περιμένω πολύ καιρό για νέα μέρη για να μαγειρέψω και αυτό το παιχνίδι καταλαμβάνει το 1/3 του χώρου μου τηλέφωνο οπότε αγοράστε σας παιδιά. Με στεναχωρεί γιατί μου άρεσε αυτό το παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι λαμπρό. Παίχτηκε πριν από τότε όταν γίνεται λήψη ανέρχεται στο 95 τοις εκατό και μην μπείτε. Έτσι το εγκαταστήστε ξανά και ξανακάνατε το παιχνίδι και χθες με τον ίδιο τρόπο 95 τοις εκατό. Δεν μπορώ να μπω στο παιχνίδι. Οπότε δεν πρόκειται να ξαναρχίσω το παιχνίδι. Τόσο απογοητευμένος γιατί μου αρέσει το παιχνίδι 🙄
Είναι ωραίο οι πελάτες να κινούνται κάπως αργά 👍
Lep's World 2 街機 iuf
Είμαι στο επίπεδο 372 και έχω ξοδέψει χρήματα σε πολύτιμους λίθους μόνο και μόνο για να αναβαθμίσω τα γελοία 3000 + νομίσματα που χρειάζονται για την αναβάθμιση επειδή περνώντας το bord στην πραγματικότητα δεν βγάζουν περισσότερα από 200 νομίσματα και αυτό είναι αν σχεδόν τελειώνεις το επίπεδο. ξεκινώντας κάθε επίπεδο στην αρχή φτιάχνεις μόνο 14 - 55 νομίσματα, έχουν επίπεδα όπου δεν μπορείς να πετάξεις το φαγητό, να το κάψεις, οι σερβιτόροι αναστατώνονται!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ απογοητευτικό και πραγματικά χρήματα από την τσέπη, Όχι πια, αυτό το παιχνίδι είναι ριποφ.
Αν μπορούσατε μόνο να αποκτήσετε μια ζωή ή κέρματα κάθε φορά που μια προσθήκη εμφανίζεται τυχαία, θα είχε εξοικονομήσει χρόνο στους δημιουργούς να πρέπει να σας προσφέρουν μια ζωή βλέποντας μια προσθήκη...ειρωνική. όχι για μένα, ευχαριστώ όμως👎
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα αγαπημένα μου γιατί είναι τόσο εθιστικό που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε το 10/10
Είναι καλό αλλά κάποιες φορές κολλάει και είναι εκνευριστικό αλλά μου αρέσει. Το μόνο που θα ήθελα να μην έχει τόσο δύσκολα επίπεδα!!!!😘
Πολύ ωραίο παιχνίδι και πολύ ενδιαφέρον που πρέπει να παίζω κάθε βράδυ 👍
Ψάχνω για ένα πραγματικά ικανοποιητικό παιχνίδι μαγειρικής. Αυτό είναι τόσο φιλικό προς τους παίκτες, καθώς και άλλες διαστάσεις με το στήσιμο του εστιατορίου. Τα άλλα τα διαγράφω