Post by knosordirige on Feb 6, 2022 17:25:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan számú tokent csal meg ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Restaurant 2021 2022 version ▞▞▞
Crazy Restaurant 2021 Arcade kfj
Ez a játék jobban tetszik, mint a másik
Betöltéskor elakadt, nem lesz letölthető offline használatra
A barátnője vagyok, szeretem ezt a játékot. Nem bonyolult.. Ez az a játék, amit kerestem. Minél tovább megy a játékban a szintekig, nem nehéz szeretni?
Szép játék, jó szórakozással játszani ezt a játékot🎮🎮🎮
Néhány napja játszom ezzel a játékkal, és be kell vallanom, hogy élvezem! Ez egy szórakoztató játék, és ami a legjobb benne, az az, hogy milyen szép és jól elkészített. A szép színek és a jó minőségű grafika annyira vonzó a szememnek. Ajánlott!
Írtam Önnek egy problémámról, amellyel az 5. szinttel küzdöttem, és azt írja, hogy koppintson a tálcára, hogy új szinteket nyithasson meg, de nem hallottam semmit, és egyre frusztrált vagyok. Egészen addig a pontig nagyon élveztem a játékot. Ha nem fogod megoldani a problémát, akkor megválok a játéktól. 10. 16-án NEM javították ki azt a problémát, amelyről írtam Önnek, ahogy azt Ön állította. Eltávolítom a játékot és nagyon csalódott vagyok 😡👿
Crazy Restaurant 2021 아케이드 noij
Eleinte szórakoztató volt, de mi történt az új frissítés után? Már nem tudok belépni a játékba, időnként le kell töltenem minden helyet vagy boltot.
Crazy Restaurant 2021 আর্কেড emb
Crazy Restaurant 2021 아케이드 zsy
Nagyon jó ez a játék és szeretlek
Nem kedvenc
Nagy
Dcf😛🚭🚭🚭⏩
Élveztem a játékot, de miután befejeztem az első resto „donut”-t, nem tudom kinyitni a nexr restót, ami a „hamburger”. Mekkora csalódás 🙁
Szép alkalmazás
Nagyon élveztem a játékot, nagyon jó játék a szabadidő eltöltésére
Nem olyan jó ... javítsd a játékot
Igen, szeretek vele játszani
Eddig jó játék
STRIKERS 1945 2 classic Pelihalli dsv
Nagyon szeretem ezt a játékot, fantasztikusan játszható és nagyon addiktív.
Unalmas játék, minden éttermet kinyitottam, de másnap amikor kinyitottam a játékot, az összes étterem ismét bezárt😤
A hamburgerétterem nem nyit ki.. A fánk étteremben ragadtam.. Elkészültem a fánk éttermem..
Szeretem ezt a játékot. De befejeztem az első 4 éttermet, de nem tudom megnyitni az 5.-et, ezért egyelőre csak 3 csillagot adok rá
Izgalmas, de kitart egy ideig.
Rendben van
A játék nem válaszol
Izgalmas... növelje az adrenalint
Nagyon unalmas játék
Nagyszerű játék
nagyszerű játék
Egy szórakozás
Eddig tetszik ez a játék
😉
Nem rossz játék
Avani
Szeretem ezt a játékot, nem kell fizetnie a győzelemért. Szeretem a gyors tempót, a szintek egy kicsit hosszúak, de biztos vagyok benne, hogy ez még nagyobb kihívást jelent majd. Csodálatos főzős játék, és imádom, hogy ha panaszod vagy bókod van, mindig kommentelnek és jó tanácsokat adnak, amiről ritkán tudod, hogy a játék szeretetéért vesznek részt, és büszkék a termékükre!
Talán később
Nem tetszik a játékod. Próbáld meg ne hagyd, hogy átmenjek a fánk mellett 200 drágakő nélkül. Viszlát