Post by knosordirige on Feb 6, 2022 17:19:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bez skúseností ▞▞▞
▞▞▞ Formula Car Racing: Car Games 2022 version ▞▞▞
Tak uzasna hra no lag ziadne reklamy 😉 tak pekna
Pred štartom prvého preteku ste boli požiadaní, aby ste si kúpili všetky veci v tejto hre za 60 eur/dolár, boli ste nútení pozrieť si 3 reklamy, kúpiť si ďalšie veci alebo stiahnuť inú hru. Potom môžete hrať svoj prvý závod a je to, akoby tam ostatné autá ani neboli! Hlúpa hra
Za menej ako päť minút boli štyri reklamy a ovládač riadenia je nezmysel. Nie to, čo by som nazval hodnotnou hrou
Najvyššia grafická hra, akú som kedy hral, len 48 MB, jej grafika a ovládanie sú úžasné a formulové auto vyzerá ako skutočné auto ako formule. Najúžasnejšia hra 🤠🤠
Toto je veľmi dobré . ale autá nefungujú pri hre pre viacerých hráčov, ale toto je veľmi pekné
Toto je skvelá automobilová závodná hra podporovaná pre telefóny s Androidom. Trate sú také dobré na pretekanie s autom, tu sú super úrovne, ktoré môžete dokončiť pretekaním. Táto hra sa mi veľmi páči, pretože je veľmi zaujímavá a atraktívna hrať ju tak, ako máme voľný čas.
Hra je perfektná, ovládanie a grafika je perfektná.. Má však vážnu chybu 😞 Mal som 22 000+ coinov na nákup áut na druhý deň to vyšlo na 0. Opravte to prosím vývojári.
Zlé. Hra bola dobrá až do úrovne 30 v režime kariéry a pohyb kamery vás odrádza a riadenie nefunguje tak dobre.
Najlepšia závodná hra 😜 Naozaj sa mi páči, že sa hrá tak jednoducho
Táto hra je taká skvelá, že som si ju dnes stiahol a mám 60 300 dolárov
príliš veľa reklamy
Táto hra je veľmi inšpirujúca, veľa zábavy, dobré uchopenie nainštalovať a užívať si
Najlepšia hra najlepšia hra kar ka
Veľmi dobrá hra. Táto hra sa mi veľmi páči. Prajem si, aby si všetci nainštalovali túto hru
Hra je dobrá, ale riadenie prestane fungovať po štyroch otvorení auta a je veľmi ťažké zbierať mince, veľmi málo mincí a drahé auto
Skvele sa mi podarilo strčiť reklamy do krku
prosím, urobte tak dobrú grafiku, ktorú ste ukázali v propagácii
Túto hru mám veľmi rád a všetky autá sú dobré
Závodná hra Formula Car je úžasná a má vynikajúce funkcie a dobrú kvalitu.
Jedna z najhorších hier, aké som kedy hral..... Neexistuje žiadna konkurencia.... Všetky úrovne sú sakra rovnaké, len zmenili trate.... Neodporúčam vám sťahovať.... Hoci hru som dokončil za jeden deň
Akonáhle sa dostanem na úroveň 5 na jednej zo zákrut tesne pred tunelom, vypadne to a už mi to nedovolí hrať a potom, keď sa konečne dostanem späť, som buď na poslednom mieste, alebo prehrám, pretože všetci ostatní sú takmer hotoví, myslím, že je to také retardované, pretože to nehrá len level som dokončil raz alebo dvakrát, snažím sa na ňom zarobiť ešte nejaké peniaze, ale nedovolí mi to, ak to nebude opravené do 7. júna potom to spôsobí, že namočím toto zariadenie do podlahy tak silno ako
Ok arkáda, príliš veľa reklamy
Na úrovni 17 je problém. Úlohou je dokončiť celkovo 12 CP (kontrolný bod), ale keď dokončím 6 CP, cp sa nepočítajú. Myslím, že som hral úroveň 17 až 10 krát, ale cp sa nepočítajú. Môžete to prosím opraviť... Inak je hra ossum.. Grafika je dobrá.... To je všetko, čo som chcel povedať.
7 reklám 2 závody fcku
Preteky formulových áut sú najdôležitejšou funkciou úžasnej hry, sú to naozaj dobré zvukové efekty úžasnej hry...
Hra je dobrá Skutočne zábavná hra, ale nie je tu žiadna logika, môžete jazdiť ako šialený človek, nič sa nepoškodí, len nemusíte používať brzdy a len nekonečné jazdenie a driftovanie.
Auto závodná hra je veľmi roztomilá. Tento výsledok hry je veľmi plný hd. Toto je veľmi fantastická hra. Tak zaujimava hra...
Formula Car Racing: Car Games रणनीति cczp
Kedysi to bolo dobré, ale rozhodli sa predstierať, že potrebuje wifi, takže musíte sledovať reklamy, ktoré sa zobrazujú po doživotne každé tlačidlo, ktoré stlačíte v menu, tiež všetko okrem nových áut v aktualizácii bola lož a grafika je hrozná.
Hra je zábavná, ale sú to príliš pomalé preteky
Formula Car Racing: Car Games Strategia mcou
Nepáči sa mi to, pretože je to žravé a tvrdé. Ovládanie je veľmi ťažké.
The Tiger Rol Oyunu twa
Formulové preteky sú pekná hra so zaujímavou úlohou. Je to zábava, kvalita je neuveriteľná. Som úplne závislý na tejto hre.
Hrám už asi týždeň a už som na aute za 300 000 $ a je to úžasné Milujem túto hru Odporúčam ju hrať, ale bolo by pekné mať viacerých hráčov Stále je to dobrá hra na hranie vo voľnom čase
Táto hra je super, ale príliš veľa reklám, preto dávam hre štyri 🌟🌟🌟🌟
Táto hra je veľmi zaujímavá, ale veľmi jednoduchá robí tvrdú a teplicu úroveň
Neodporúčam túto hru.. Odinštalujem ju.. Hra je v poriadku, ale veľmi ju dráždi, keď dostáva veľa a veľa reklám.. Tento herný tím nemá ani základný zdravý rozum, že pridáva jednu za druhou .. to znamená, že musíte počkať 30 sekúnd, aby ste videli ďalšie pridanie. A to všetko len na to, aby ste vstúpili do preteku Pred štartom preteku si musíte pozrieť 2 prídavky. Preteky trvajú sotva 1 minútu A po pretekoch znova 2 alebo 3 pridá TÁTO HRA JE SUVÁ